Štampa

Trening o marketingu i marketinškim komunikacijama u ekoturizmu

on .

Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Ekološko društvo Boke kotorske i Opština Tivat u saradnji sa partnerskim organizacijama Opštinom Baška voda, Hrvatskim institutom za održivi razvoj i udruženjem BIOM organizuju trening „Moderni marketing i marketinška komunikacija u ekoturizmu" koji će biti održan u Herceg Novom (Restoran Pronto Presto)  18. i 19. oktobra i u Tivtu (Multimedijalna sala Opštine Tivat) 20. oktobra 2016. godine sa početkom u 9 časova.

Događaj se organizuje u okviru IPA prekograničnog projekta "Posmatranje ptica i ekoturizam na južnom Jadranu (BETSA) finansiranog od strane Evropske unije u okviru Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora koji ima za cilj unaprijeđenje turističke ponude regiona Boke kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije zasnovane na posmatranju ptica.

Trening ima za cilj upoznavanje sa efektnim metodama marketinga u turizmu, kako promovisati svoje usluge, komunicirati sa klijentima, kao i kreirati prepoznatljiv brend. Prijavljeni učesnici će imati individualni mentoring tokom samog treninga u odnosu na vrstu usluga kojom se bave, kroz analizu i preporuke njihovog materijala (vebsajta, stranice na društvenim mrežama, promotivnog materijala-lifleta, brošura itd.).

Radionica je namijenjena vlasnicima ugostiteljskih objekata (hotela, restorana, itd), predstavnicima sportskih organizacija, planinarskih udruženja i domova, turističkih agencija, organizacija za očuvanje prirode, kao i ostalim subjektima aktivnim u sektoru turizma.

Molimo sve zainteresovane da uz prijavu pošalju svoje promotivne materijale i linkove za web stranice i stranice firme/organizacije na društvenim mrežama, kao i da primjerke brošura, lifleta i ostalih promotivnih materijala donesu prilikom održavanja treninga.

Agendu treninga u Herceg Novom možete vidjeti ovdje, dok agendu za trening u Tivtu možete pogledati ovdje

S obzirom da je broj mjesta za učešće ograničen, molimo zainteresovane da se prijave putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 069 777 575 najkasnije do 14. oktobra 2016. godine do 15 časova.

Informacije o glavnoj predavačici:

Urška Bratkovič (Slovenija), direktorka KA Komunikacija iz Ljubljane koja ima 18 godina iskustva u oblasti konsaltinga u biznisu, marketingu, koorporativnim komunikacijama i digitalnom menadžmentu, upravljanju i organizaciji događaja kao i monitoringu i analizi sadržaja medija. Radila u vodećoj kompaniji za konsalting i komunikacije u Evropi "Pristop-Renderspace" i kompaniji za planiranje događaja "Futuristični marketing".

banervolonter