Učlani se

Home / Učlani se

Učlani se!

Bez obzira s koliko vremena raspolažete i čime se bavite, možete dati svoj doprinos! Naša misija je da razvijamo svijest kod ljudi o poznavanju ptica i ostalih pripadnika biodiverziteta, kao i da ukazujemo na potrebe i način zaštite njihovih područja. Želimo da zajedno sa vama zagovaramo promjene u zakonodavstvu, radimo u interesu zaštite prirode i istaknemo njenu nepocjenjivu važnost. Ako vidite sebe u ovoj slici, postanite naš član!

Ko može da bude član?

Član može da bude svako ko dijeli naše vrijednosti, priznaje i doprinosi našem radu, kao i poštuje sva pravila organizacije, te izvršava obaveze plaćanja godišnje članarine. Godišnja članarina za nezaposlene, studente i penzionere iznosi 3 eura, dok članarina za zaposlene iznosi 5 eura. Članarinu možete platiti i preko žiro računa: 520-1016100-97 sa oznakom Članarina.

 

Zašto postati naš član?

Vaša podrška nam je izuzetno važna kako bismo zajednički očuvali bioraznolikost zbog dobrobiti cijele zajednice. Članstvom ostvarujte pravo na popust na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa našim godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga.