Učlani se

Učlani se!

Bez obzira s koliko vremena raspolažete i čime se bavite, možete dati svoj doprinos! Naša misija je da razvijamo svijest kod ljudi o poznavanju ptica i ostalih pripadnika biodiverziteta, kao i da ukazujemo na potrebe i način zaštite njihovih područja. Želimo da zajedno sa vama zagovaramo promjene u zakonodavstvu, radimo u interesu zaštite prirode i istaknemo njenu nepocjenjivu važnost. Ako vidite sebe u ovoj slici, postanite naš član!

Ko može da bude član?

Član može biti svako ko dijeli naše vrijednosti, prepoznaje i doprinosi našem radu, kao i koji poštuje sva pravila organizacije, te ispunjava obaveze plaćanja godišnje članarine. Godišnja članarina za nezaposlene, studente i penzionere iznosi 3 eura, članarina za zaposlene 5 eura, dok porodična članarina iznosi 12 eura. Uplata članarine se može izvršiti putem žiro računa 520-1016100-97 ili online.

Zašto postati naš član?

Vaša podrška nam je izuzetno važna kako bismo zajednički očuvali bioraznolikost zbog dobrobiti cijele zajednice. Članstvo vam donosi jedinstveni časopis “Crvendać” koji naš tim i saradnici pripremaju dva puta godišnje, a ostvarujete i pravo na popust na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa našim godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga..

Popunite prijavu – plaćanje u banci


    Vrsta članarine