Učlani se

Učlani se!

Bez obzira s koliko vremena raspolažete i čime se bavite, možete dati svoj doprinos! Naša misija je da razvijamo svijest kod ljudi o poznavanju ptica i ostalih pripadnika biodiverziteta, kao i da ukazujemo na potrebe i način zaštite njihovih područja. Želimo da zajedno sa vama zagovaramo promjene u zakonodavstvu, radimo u interesu zaštite prirode i istaknemo njenu nepocjenjivu važnost. Ako vidite sebe u ovoj slici, postanite naš član!

Ko može da bude član?

Član može da bude svako ko dijeli naše vrijednosti, priznaje i doprinosi našem radu, kao i poštuje sva pravila organizacije, te izvršava obaveze plaćanja godišnje članarine. Iznos godišnje članarine je:

  • 5 eura za nezaposlene, studente i penzionere
  • 7 eura za zaposlene
  • 12 eura porodična članarina.

Članarinu možete platiti u našim kancelarijama, na nekom od događaja posvećenom članovima ili preko žiro računa: 520-1016100-97 sa oznakom Članarina.

Zašto postati naš član?

Vaša podrška nam je izuzetno važna kako bismo zajednički očuvali bioraznolikost zbog dobrobiti cijele zajednice. Članstvo vam donosi jedinstveni časopis “Crvendać” koji naš tim i saradnici pripremaju dva puta godišnje, a ostvarujete i pravo na popust na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa našim godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga..