Prvi izlet za članove CZIPa- Ulcinjska solana, 16. oktobar 2021

U susret danu ptica selica, organizovaćemo posjetu Ulcinjskoj solani za zainteresovane članove CZIP-a. Izlet će održati 16. oktobra, a polazak iz Podgorice planiran je za 7:00 h sa parkinga hotela Podgorica.

Prevoz i hrana (lanč paketi) su obezbijeđeni. Na solani je planirano okvirno zadržavanje u trajanju od tri sata, gdje će posjetioci imati priliku da od zaposlenih CZIP-a čuju zanimljivosti o ovom području, njegovoj važnosti i značaju za ptice, a nakon toga i da uživaju u posmatranju ptica, koje su sada prisutne u velikom broju, s ozirom na to da je jesenja migracija u punom jeku.

 Polazak nazad za Podgoricu planiran je okvirno za 13:00 h. Detaljnije logističke informacije možete pročitati OVDJE.

Prijave šaljite na mail jelena.banicevic@czip.me, do kraja dana u četvrtak, 14.10.2021. Imajući u vidu važeće epidemiološke mjere, broj mjesta je ogrančen.

Ukoliko se još nijeste učlanili, evo prilike! Popunite prijavu na linku: https://czip.me/uclani-se/

Članstvom ostvarujte pravo na popust na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa našim godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga.

Član može da bude svako ko dijeli naše vrijednosti, priznaje i doprinosi našem radu, kao i poštuje sva pravila organizacije, te izvršava obaveze plaćanja godišnje članarine. Iznos godišnje članarine je:

Članarinu možete platiti u našim kancelarijama, na nekom od događaja posvećenom članovima ili preko žiro računa: 520-1016100-97 sa oznakom Članarina.