Konkurs za dizajn logotipa brenda “Hoo Trails Experience“

U potrazi smo za originalnim rješenjem logotipa koji će doprinijeti prepoznatljivosti novog wildlife brenda The Hoo Trails Experience.

Zaštitni znak brenda je sova, pa želimo da logotip bude stilizovana sova uz naziv brenda “Hoo Trails Experience“.

–        Pravo učešća na konkursu imaju dizajneri sa teritorije Crne Gore i Srbije.

–        Rok za podnošenje idejnih rješenja je ponedeljak 01.11. 2021. godine do 16h.

–       Idejna rješenja u JPG formatu slati na email adresu lejla.abdic@czip.me.

–       Rezultati konkursa biće poznati do 15. novembra 2021., a pobjedničko rješenje biće nagrađeno iznosom od bruto 500€ uz obavezu pripreme  knjige standarda manjeg obima za primjenu logotipa.

Brend The Hoo Trails Experience se razvija u okviru Hu Hu projekta – Tragovima sova i drugih divljih vrsta, koji za cilj ima unaprijeđenje turističke ponude zasnovane na prirodnom bogatstvu divljeg biljnog i životinjskog svijeta u prekograničnom regionu Crne Gore i Srbije.

Zajedno sa partnerima iz Nvo Sjeverna Zemlja BeraneRegionalna turistička organizacija Sandžaka i Udruženje građana “Jadovnik” radimo na promociji prirodnog nasljeđa, ljepota i ponude seoskih domaćinstava u čak osam opština u Crnoj Gori i Srbiji.

Projekat finansira Evropska unija u okviru IPA Program prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020 a kofinansira Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore

Pretraga