Postanite naš član – od sada online prijava i plaćanje!

Ove godine aktivno smo pokrenuli priču o članstvu. Ako ste nekada bili na našim događajima, vjerovatno ste čuli kako govorimo o tome da su članovi snaga svih organizacija koje se aktivno bave istraživanjem i zaštitom prirode. A evo i zašto: Članovi su oči i uši na terenu!

Član može da bude svako ko dijeli naše vrijednosti, priznaje i doprinosi našem radu, poštuje sva pravila organizacije i izvršava obaveze plaćanja članarine. Iznos godišnje članarine je:

Članarinu možete platiti u našim kancelarijama, na nekom od događaja posvećenom članovima ili preko žiro računa: 520-1016100-97 sa oznakom Članarina. A od nedavno članarinu možete platiti i online!

Ako živite u inostranstvu i želite podržati naš rad možete uplatiti godišnju članarinu kao znak podrške, a mi ćemo vam povratno dostavljati elektonske verzije našeg časopisa „Crvendać“.

Bez obzira s koliko vremena raspolažete i čime se bavite, možete dati svoj doprinos. Naša misija je da razvijamo svijest kod ljudi o poznavanju ptica i ostalih pripadnika biodiverziteta, kao i da ukazujemo na potrebe i način zaštite njihovih područja. Želimo da zajedno sa vama zagovaramo promjene u zakonodavstvu, radimo u interesu zaštite prirode i istaknemo njenu nepocjenjivu važnost. Ako vidite sebe u ovoj slici, postanite naš član!

Članstvom ostvarujte pravo na naš časopis „Crvendać“, koji izlazi dva puta godišnje, 10% popusta na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa našim godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga.